Izbor i skidanje programa

Nakon uspešnog otvaranja naloga i prijave na sistem, možete nastaviti sa izborom ponuđenih programa.

 

Odaberite željenu kategoriju, na primer Operativni sistemi.

 

Odaberite neki od ponuđenih operativnih sistema, na primer Microsoft Windows 7.

 

Odaberite koju tačno verziju želite da skinete.

Konkretno za Microsoft Windows 7, moguće je birati između obične i Professional verzije koja dolazi sa i bez Service Pack-a. Service Pack je paket zakrpa i ispravki koje su pridodate sistemu. Za svaku od verzije možete da birate 32-bitnu i 64-bitnu instalaciju. Ovo se odnosi na veličinu registara u procesoru, odnosno da bi instalirali 64-bitni program, morate imati odgovarajući procesor. Ako niste sigurni kakav procesor imate i ne znate kako to da proverite, 32-bitni Windows 7 će bez problema raditi na 64-bitnim procesorima uz jedno ograničenje: maksimalna raspoloživa količina radne memorije je 3GB.

 

Ukoliko je navedeni proizvod ono što želite, kliknite na Check Out.

 

Pažljivo pročitajte uslove pod kojima možete da koristite program koji skidate, i ukoliko se slažete kliknite na I Accept.

 

Kliknite na Continue.

 

Da bi ste potvrdili porudžbinu unesite svoje podatke i kliknite na Proceed With Order.

 

Na stranici koja se zatim otvori prikazan je serijski broj proizvoda koji skidate (Product Key). Prilikom instalacije i aktivacije preko Interneta, ovaj broj se veže za Vaš računar (broj procesora, matične ploče, itd). To znači da ćete moći neograničeni broj puta da instalirate ovaj proizvod koristeći dobijeni serijski broj ali samo na jedan računar. Sačuvajte ovaj broj!

 

Klikom na Start Download pokrećete skidanje programa.

 

Kada završite, da bi ste se odjavili kliknite na Sign Out.

 

 

Time je izbor i skidanje programa završeno.